2022-04-10 17:37:35• hírek • Bede Emőke

Váratlan fordulat: mégsem a 13 éves lány végzett a két nővel Botosani megyében

Fotó: Botosani News
Fotó: Botosani News

A hét elején az egész országot megdöbbentette az a Botosani megyében történt kettős gyilkosság, mely során brutális kegyetlenséggel megöltek egy 82 éves nőt, illetve a vele egy házban élő 54 éves lányát is. Noha több jel is arra engedett következtetni, hogy a bűncselekményt egy 13 éves lány követte el, a pszichológiai vizsgálat során az ügy elsőszámú gyanúsítottja bevallotta, hogy valójában a mostohaapja végzett a két asszonnyal.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az egyik holttestre az udvaron, a másikra pedig bent a házban talált rá egy helybeli férfi, aki néha bevásárolt a falu félreeső részén, szerény körülmények között élő két nőnek. A gyilkosság ténye szinte azonnal nyilvánvalóvá vált, ugyanis az áldozatok nyakán vágott sebeket fedeztek fel.


A rendőrség első körben úgy gyanította, hogy egy 13 éves lány követte el a kettős gyilkosságot, viszont a pszichológiai vizsgálat során a kamasz megtört, és bevallotta, mostohaapja kényszerítette rá, hogy magára vállalja a bűntett elkövetését, hiszen őt fiatal koránál fogva úgy sem lehet ezért felelősségre vonni. A Pro Tv úgy tudja, a lány vallomását a helyszínen talált nyomok is igazolják.


A rendőrség őrizetbe vette az 54 éves férfit, és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: